Kroppsvard med naturliga medel

HUDEN OCH INOMHUSKLIMAT

Vi lever i ett kallt klimat. Därför spenderar vi det mesta av tiden inomhus. Inomhusklimat är varmt och torrt. Detta utsätter huden för stora påfrestningar. Inomhusklimat gör att huden lättare torkar ut. Det är inte bättre utomhus där kylan torkar huden ut ännu snabbare. Huden förlorar fukten och blir mjällig och irriterad.

Om man vill behålla huden frisk och fin är det flera regler man måste följa. Minska kontakt med uttorkande produkter som tvål, hårschampo, diskmedel osv. En skonsam duschkräm torrkar mindre ut än tvål eller schampo.

BODY BUTTER

Det är viktigt att huden inte torkas ut på vintern. Body butter är den snabbaste vägen till mjuk vinterhud. Köp produkten som innehåller skonsamma vegetabiliska oljor och fetter (jojobaolja, avokadoolja eller kakaosmör). Detta ger huden nödvändiga fetter och återställer hudens fuktbalans.

 

 

Naturkosmetik handlar om skönhetsmedel t ex hårvård, kroppsvård och ansiktsvård som innehåller ingredienser från naturen. Detta är en kortfattad presentation. Mer information om naturkosmetik hittar du bl. a. på adressen:

www.naturkosmetik - online.se

Köp råvaror för tillverkningen. Fri frakt:

Bivax gult 50g, Bivax gult 100g, 500g Caprylic/capric triglyceride (MIGLYOL 812 N), Lipex L'sens

Köp naturkosmetik Arctic Naturals. Fri frakt. 

Blåbärsschampo

Cranberry Conditioner

Aronia Hårinpackning

Birch Leaf Body Wash

Elderberry Body Lotion

Sea Buckthorn Day Cream

Crowberry Night Cream

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)